Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Pleatco®

Üdvözöljük a Pleatco® új, magyar honlapján!

Mi a Pleatco®-nál tudjuk, hogy Önnek számos információra van szüksége ahhoz, hogy tájékozottan dönthessen, melyik filtert válassza a legkiválóbb vízminőséghez. Kérjük, szánjon egy kis időt a téma körüljárására! Választása megkönnyítéséhez elkészítettük Önnek a teljes medenceipart átölelő, hatalmas mennyiségű filtert és szűrőt tartalmazó ismertetőnket, és elhelyeztük az iparág vezető medencefilter keresőjét. Azon dolgozunk, hogy kutatásainkkal és fejlesztéseinkkel újra és újra megalkossuk a lehető legmagasabb minőségű szűrőket, melyek minimalizálják medencéje energiafelhasználását miközben kiváló minőségű vizet biztosítanak a gondtalan fürdőzéshez. 

TÖRŐDÜNK, HOGY TÖRŐDHESSEN!

Miért a Pleatco® filterek?

Egy gyerek átlagosan fél deci vizet nyel, minden medencében töltött óra alatt. A vízkezelés körültekintést igényel, ebben szeretnénk Önnek segíteni. A megfelelő medencefilter használata fontos feltétele annak, hogy jakuzzijában vagy úszómedencéjében mindig kristálytiszta víz legyen.

A Pleatco® filterek a víztisztítás legújabb dimenzióját jelentik, a Pleatco® név összefonódik a kompromisszumok nélküli felülmúlhatatlan szűréssel, a folyamatos innovációval és a legújabb technológiákkal.

És, hogy melyek ezek a technológiák?

Free Flow Cores, a filter speciális nyílásokkal ellátott belső magja, ami kevesebb energia felhasználással, gyorsabb áramlást eredményez, így nem csökkenti a pumpák hatékonyságát. Az Advanced Filtration Media vagyis a Pleatco® szűrők egyedülálló textúrája, melynek köszönhetően nagyobb felületen, még hatékonyabban szűrik ki a legapróbb szennyeződéseket is a vízből. Számszerűsítve, míg egy kerámiaszűrő 100 micronos* (μ) szennyeződésekig képes szűrni, addig a Pleatco® szűrő már a 25 micronos (μ) szennyeződésektől is megtisztítja a medencét. (* A méter milliomod része)

Ezen felül pedig, hogy a szemmel nem látható szennyeződéseket is magunk mögött hagyhassuk, a Pleatco® filterek rendelkeznek egy kék, úgynevezett +PLUS Microban® antimikrobiális bevonattal, mely meggátolja, hogy a filter baktérium-, alga- vagy penészteleppé váljon, ezzel késleltetve azt, hogy a filter idő előtt elöregedjen és kellemetlen szagokat árasszon. A Pleatco®+PLUS filterek jelenleg egyetlenek a masszázsmedence filterek piacán, melyek alkalmazzák ezen technológiát a szűrőközegben és a záróelemekben is.  

A szűrők lamellás kialakítása során a szűrőlamellák olyan speciális ragasztási eljárással készültek, hogy a szűrő tisztításakor annak legmélyebb pontjáról is teljesen kimosható legyen minden lerakódás. A szűrő lamelláit egy törhetetlen pánt öleli körbe (Superbond Bands), mely a lamellákat egyenesen és egymástól távol tartja, így biztosítva a lehető legnagyobb vízáramlást és tökéletes vízszűrést.

Ezeknek az előre mutató, innovatív technológiáknak köszönhetően a Pleatco® szűrők még hatékonyabban képesek kiszűrni a legapróbb szennyeződéseket is, élettartamuk hosszabb, tisztításuk jelentősen könnyebb, így Ön még több időt tölthet pihenéssel, fürdőzéssel.

A Pleatco immáron 40 éve tervez és készít medenceszűrő rendszereket úszó- és masszázsmedencékhez. A Pleatco fejlett szűrőpatronjai és kovaföld rácsai (diatomaceous earth (DE) grids) világszerte népszerűek. A medencetulajdonosok a Pleatco® szűrőkre bízták úszó- és masszázsmedencéiket, tiszta és biztonságos vizet biztosítva családjaiknak, hogy nyugodt szívvel adhassák át magukat annak, ami igazán a fontos - az egészségnek és a kellemes pihenésnek.

PLEATCO TÖRTÉNET

A Pleatco célja egyszerű: megalkotni a legmagasabb minőségű, leggazdaságosabb szűrőket. Miért? Hosszútávra tervezünk, nem hiszünk a rövidebb útban. Törődünk ügyfeleinkkel és bízunk benne, hogy mindig a legmagasabb értéket közvetítő terméket nyújtjuk, mindig, minden körülmények között. Ösztönösen arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű, leginnovatívabb terméket produkáljuk.
A jólét és az innováció mindig kéz a kézben járnak. Munkánk minden ösvényét a FOLYAMATOS FEJLESZTÉS mantrája hatja át. A fejlesztésekre és járulékos változtatásokra szükség van, ám a Pleatconál oly módon folytatjuk a kutatást, mellyel egyben létrehozzuk a piac legújabb generációs termékeit.

Minden általunk tervezett és készített termékhez a legmagasabb minőségű nyersanyagokat választjuk. Továbbá minden beszállítónk jól ismert, komoly műszaki háttérrel rendelkező világcég. A Pleatco mérnöki csapatát és partnereink tehetséges munkatársait összehozva a Pleatco képes felgyorsítani a termékfejlesztést és folyamatosan a piac élén járni.