Menü

Termotető Öntisztító 720 / 770 - Szürke

Ár:
269.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 135
Cikkszám: 9015524
Elérhetőség: 1 db raktáron

Termotető Hydropool Öntisztító 720 és 770 Masszázsmedencéhez.

Szín: szürke

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Minden medence elengedhetetlen tartozéka a termotető, esztétikai funkcióján kívül jelentős szereppel rendelkezik a megfelelő üzemeltetésében is. Érdemes áttekintenünk, milyen módokon segíti a medencetulajdonost a gondtalan élmény megőrzésében:

A termodinamikai törvények alapján a víztömeg felületén távozik a legtöbb hő. Medencénk fűtőrendszerének feladata a kívánt hőmérséklet elérése és szinten tartása. A termotető abban segít, hogy a párolgás során elvesztett hőmennyiség mértékét minimálisra csökkenti, így tartva optimális szinten a vízhőmérsékletet. Ezáltal nem ró a szükségesnél nagyobb terhelést a medence fűtőrendszerére, sem pedig villanyszámlánkra. Másrészt a medence vízének védelmében is fontos feladatot lát el a használaton kívüli órákban, megakadályozza szennyeződések bekerülését, úgy, mint a por, falevelek és bogarak.

Termotetőinkhez a tartószerkezet / tetőemelő nem tartozék, amennyiben szeretne vásárolni, a Kiegészítők között találja.

Ha bizonytalan, melyik Hydropool Masszázsmedence modell az Öné, keressen minket a +36 1 240-8538 / 105. melléken, mi segítünk beazonosítani és megrendelni a termotetőt.

Előrendelhető termotetők esetében a várható szállítási idő: 6-8 hét. Fizetés kizárólag 50% előleg befizetésével történhet.

Bruttó súly 18 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kiegészítő