Menü

Filter PRC75-M

Ár:
29.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 15
Cikkszám: PRC75-M
Elérhetőség: Előrendelhető

Észak-amerikai és kanadai medencékhez - elsősorban Hydropool Öntisztító Masszázsmedencékhez - ajánlott, kivehető belső maggal rendelkező PLEATCO medencefilter.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

ÚJDONSÁG!

Az új PRC75-M szűrő a PRDC100-AFS helyettesítő terméke, melyet a Hydropool Öntisztító Masszázsmedencékhez ajánljuk elsősorban.

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 128 mm, magassága 500 mm.
  • A szűrő alul és felül is nyitott. Alsó és felső nyílásátmérője 54 mm.

Újdonság a kivehető belső szűrő, mellyel könnyedén tudjuk kitisztítani a szennyeződéseket, ezáltal még tisztább vizet varázsolhatunk medencénkbe.

Javasoljuk, hogy ezt hetente végezze el, folyóvíz alatt. Átmosásra a kerti csapot vagy zuhanyrózsát is használhatja, amennyiben nagynyomású mosót használ, kérjük figyelmesen tegye, mert az tönkreteheti a szűrő lamelláit.

A Hydropool termékek között megtalálja filtermosó tartályainkat is, a szűrőtisztító tabletta segítségével könnyedén tisztává varázsolhatja szűrőjét.

A megfelelő hatékonyság érdekében kérjük félévente-évente, használattól függően vásároljon új szűrőt. Amikor a lamellák felülete kezd kibolyhosodni vagy erősen elszíneződnek, a szűrő elöregedett, cseréje javasolt!

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

A medencefilter két szűrő egységből áll, egy belső magból, ami a nagyobb szennyeződéseket szűri ki, illetve a külső, lamellás szűrőrésszel, ami az egészen apró szennyeződésektől szűri meg a vizet. A belső mag kivehető, így a szűrő tisztítása még könnyebb és alaposabb. Ezzel a szűrő élettartama jelentősen megnövelhető. A PLEATCO innovatív technológiájának köszönhetően a szűrők még hatékonyabban képesek kiszűrni a legapróbb szennyeződéseket is, élettartamuk hosszabb, tisztításuk jelentősen könnyebb, így Ön még több időt tölthet pihenéssel, fürdőzéssel.

Helyettesítő termék: PRB75-M

https://www.jakuzziszuro.hu/filter-prb75-

Átmérő 128 mm
Hosszúság 500 mm
Hossz 500 mm
Külső átmérő 128 mm
Felső nyílásátmérő 54 mm
Alsó nyílásátmérő 54 mm
Bruttó súly 0,962 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő