Menü

Filter PWW50P3-M

Ár:
14.200 Ft
Szerezhető hűségpontok: 8
Cikkszám: PWW50P3-M
Elérhetőség: Előrendelhető

Wellis (Pluto, Mars, Venus, Saturn, Volcano, Dominika, Santana, Granada masszázsmedencék, Kongo Swim Spa, Danube Power, Danube Turbine, Amazonas Power, Amazonas Turbine, Rio Grande Power, Rio Grande Turbine úszómedencék), Vital Spa (Haiti, Aruba, Calypso, Bermuda, Bali, Atlantis, Goa modellek), Sunrise Spa és a legtöbb kínában gyártott masszázsmedencéhezWaterway és  Aber Hot Tubs típusokhoz + Hungaropool és Endless Pools medencékhez ajánlott.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Wellis (Pluto, Mars, Venus, Saturn, Volcano, Dominika, Santana, Granada masszázsmedencék, Kongo Swim Spa, Danube Power, Danube Turbine, Amazonas Power, Amazonas Turbine, Rio Grande Power, Rio Grande Turbine úszómedencék), Vital Spa (Haiti, Aruba, Calypso, Bermuda, Bali, Atlantis, Goa modellek), Sunrise Spa és a legtöbb kínában gyártott masszázsmedencéhez; Waterway elöltöltős skimmer típusú és  Aber Hot Tubs típusokhoz ajánlott.

Hungaropool:

- Premium Masszázsmedencék: Premium Malaga, Premium Venezia, Premium Capri és Premium Jamaica

- Luxury Masszázsmedencék: Luxury Milano, Luxury Malaga, Luxury Venezia, Luxury Malaga Extra, Luxury Milano Extra, Luxury Verona Extra, Luxury Firenze Extra, Luxury Torina Extra, Luxury Roma Extra, Luxury Como River, Luxury Sorrento River

-  Optimum Masszázsmedencék: Optimum Firenze, Optimum Roma, Optimum Trinidad, Optimum Roma Extra, Optimum Trinidad Extra, Optimum Sorrento, Optimum Mallorca, Optimum Ibiza 

- Delux medencék: Delux Torina, Delux Firenze, Delux Verona, Delux Roma, Delux Como River (4,5 m) masszázs- és úszómedence, Delux Sorrento River (4,8 m) masszázs- és úszómedence

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 152 mm, magassága 194 mm
  • A szűrő felső nyílásátmérője fogantyús (ún. HANDLE,) alsó nyílásátmérője zsinórmenetes (ún. SAE.)
  • A szűrőközeg területe kb. 4 nm

A Pleatco filterek a víztisztítás legújabb dimenzióját jelentik, a Pleatco név összefonódik a kompromisszumok nélküli felülmúlhatatlan szűréssel és a folyamatos innovációval. És, hogy melyek ezek a technológiák?
A Free Flow Cores, ami nem más, mint a kevesebb energia felhasználással, gyorsabb áramlást eredményező belső mag, vagy a Advanced Filtration Media vagyis a Pleatco szűrők egyedülálló textúrája, melynek köszönhetően nagyobb felületen, még hatékonyabban szűrik ki a legapróbb szennyeződéseket is a vízből.
A szűrők lamellás kialakítása során a szűrőlamellák olyan speciális ragasztási eljárással készültek, hogy a szűrő tisztításakor annak legmélyebb pontjáról is teljesen kimosható legyen minden lerakódás. A lamellák megőrzik párhuzamos helyzetüket, nem deformálódnak el.

Medencéjének használatától függően javasoljuk, hogy 6-12 havonta cserélje ki szűrőjét, a tisztítást pedig hetente végezze el. Folyóvíz alatt, kerti csap vagy zuhanyrózsa segítségével könnyen tisztíthatjuk. Ha nagynyomású mosót használunk, ügyeljünk arra, hogy a szűrő lamellái ne sérüljenek. Havonta ajánlott a szűrőket szűrőtisztítószeres vízben 15 percet áztatni.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

Az "M" betű a szűrő nevében jelzi a kék színű antimikrobiális bevonatot, ami meggátolja a baktériumok, alga és penész szaporodását a filter felületén. A Pleatco szűrő egyedülálló textúrájának köszönhetően nagyobb felületen, még hatékonyabban szűri ki a legapróbb szennyeződéseket is a vízből.

Wellis AKU 0135 -nek megfelelő filter.

Helyettesítő terméke:

SC714-S filter- https://www.jakuzziszuro.hu/filter-sc714s

 

Átmérő 152 mm
Hosszúság 194 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő zsinórmenetes (SAE)
Bruttó súly 0,77 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő