Menü

Filter PWW50-XP4-M

Ár:
13.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 7
Cikkszám: PWW50-XP4-M
Elérhetőség: Előrendelhető

Amerikai medencékhez (pl. SunBelt modellhez) ajánlott, ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal ellátott PLEATCO medencefilter. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 152 mm, magassága 194 mm
  • A szűrő felső nyílásátmérője fogantyús (ún. HANDLE,) alsó nyílásátmérőjén nincs menet (ún. KEYED.)
  • A szűrőközeg területe kb. 4 nm

Az "M" betű a szűrő nevében jelzi a kék színű antimikrobiális bevonatot, ami meggátolja a baktériumok, alga és penész szaporodását a filter felületén. A Pleatco szűrő egyedülálló textúrájának köszönhetően nagyobb felületen, még hatékonyabban szűri ki a legapróbb szennyeződéseket is a vízből.

A szűrők lamellás kialakítása során a szűrőlamellák olyan speciális ragasztási eljárással készültek, hogy a szűrő tisztításakor annak legmélyebb pontjáról is teljesen kimosható legyen minden lerakódás. A lamellák megőrzik párhuzamos helyzetüket, nem deformálódnak el.

Medencéjének használatától függően javasoljuk, hogy 6-12 havonta cserélje ki szűrőjét, a tisztítást pedig hetente végezze el. Folyóvíz alatt, kerti csap vagy zuhanyrózsa segítségével könnyen tisztíthatjuk. Ha nagynyomású mosót használunk, ügyeljünk arra, hogy a szűrő lamellái ne sérüljenek. Havonta ajánlott a szűrőket szűrőtisztítószeres vízben 15 percet áztatni.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

Átmérő 152 mm
Hosszúság 194 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő nincs menete (KEYED)
Bruttó súly 0,77 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!