Menü

Filter PWL35P3-M

Ár:
14.400 Ft
Szerezhető hűségpontok: 8
Cikkszám: PWL35P3-M
Elérhetőség: Előrendelhető

Wellis (Pluto, Mars, Venus, Saturn, Volcano, Dominika, Santana, Granada masszázsmedencék, Kongo Swim Spa, Danube Power, Danube Turbine, Amazonas Power, Amazonas Turbine, Rio Grande Power, Rio Grande Turbine úszómedencék), Vital Spa (Haiti, Aruba, Calypso, Bermuda, Bali, Atlantis, Goa modellek), és kínai medencékhez ajánlott.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Javasoljuk - a medence használatától függően - a 2-3 havi cseréjét.

Ez a PLEATCO szűrő ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal rendelkezik, az M jel erre utal.

Az M jel és a kék szín az antimikrobiális bevonatot jelenti, melynek megfelelően a szűrőtestben a 100% poliészter szálak Microban antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, mely kiszűri a szennyező anyagokat és meggátolja a baktériumok, algák, penész szaporodását. A lamellák a teljes használat alatt megőrzik párhuzamos helyzetüket, nem deformálódnak el, így szűrőképességük teljesítménye 100%-os marad a javasolt használati idő teljes hossza alatt. A szűrők lamellás kialakítása során a szűrőlamellák olyan speciális ragasztási eljárással készültek, hogy a szűrő tisztításakor annak legmélyebb pontjáról is teljesen kimosható legyen minden lerakódás.

A Free Flow Cores technológiának köszönhetően a filter belső magja kevesebb energia felhasználással, gyorsabb áramlást eredményez.

Medencéjének használatától függően javasoljuk, hogy 6-12 havonta cserélje ki szűrőjét, a tisztítást pedig hetente végezze el. Folyóvíz alatt, kerti csap vagy zuhanyrózsa segítségével könnyen tisztíthatjuk. Ha nagynyomású mosót használunk, ügyeljünk arra, hogy a szűrő lamellái ne sérüljenek.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

A Pleatco filterek a víztisztítás legújabb dimenzióját jelentik, a Pleatco név összefonódik a kompromisszumok nélküli felülmúlhatatlan szűréssel és a folyamatos innovációval.

Wellis AKU 0135 -nek megfelelő filter.

Helyettesítő terméke: ​SC714-S filter- https://www.jakuzziszuro.hu/filter-sc714s

Átmérő 152 mm
Hosszúság 176 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő 38 mm
Bruttó súly 0,7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő