Menü

Filter PWL25P4-M

Ár:
13.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 7
Cikkszám: PWL25P4-M
Elérhetőség: Előrendelhető

Wellis Peakline (Olympus, Everest, Kilimanjaro, Elbrus), Wellis Cancun, Triglav, Ibiza és Borneo medencékhez ajánlott PLEATCO medencefilter. A szűrő felső nyílása  fogantyúval (Handle) van ellátva, alsó nyílása cérnamenetes, ún. MPT menetes. A szűrő kiválasztásánál erre fontos figyelni, mert bár a méret egyezik, a menetes szűrő kétféle lehet: cérnamenetes (sűrűbb), vagy zsinórmenetes (levegősebb a menet). A szűrő nevében a  cérnamenetes jelölése: P4, a zsinórmenetesé P3.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Gondoskodjon Ön is medence vizének tisztaságáról!

Ez a szűrő, melyet elsősorban Wellis Spas jacuzzihoz ajánlunk, az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

  • A szűrő átmérője 143 mm, magassága 173 mm.
  • A szűrő felső nyílásátmérője fogantyúval (Handle) van ellátva, alsó nyílásátmérője cérnamenetes, ún. MPT menetes.
  • A szűrőközeg területe kb. 6 nm

Az "M" betű a szűrő nevében és a szűrő kék színe az antimikrobiális bevonatot jelenti, melynek megfelelően a szűrőtestben a 100% poliészter szálak Microban antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, mely kiszűri a szennyező anyagokat és meggátolja a baktériumok, algák és a penész szaporodását.

A Pleatco P3 és P4 változatok között pedig alapvető különbség, hogy a P3 úgynevezett zsinórmenetes (vastagabb menet van rajta, kb. három menet emelkedés számolható meg), a P4 pedig cérnamenetes.

Medencéjének használatától függően javasoljuk, hogy 6-12 havonta cserélje ki szűrőjét, a tisztítást pedig hetente végezze el. Folyóvíz alatt, kerti csap vagy zuhanyrózsa segítségével könnyen tisztíthatjuk. Ha nagynyomású mosót használunk, ügyeljünk arra, hogy a szűrő lamellái ne sérüljenek.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

PWL35P4-M helyettesítő terméke.

Wellis AKU0136 -nak megfelelő filter.

Wellis AKU1610 -nek megfelelő filter Microban változata.

Átmérő 143 mm
Hosszúság 173 mm
Magasság 173 mm
Külső átmérő 143 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő cérnamenetes (MPT)
Bruttó súly 0,65 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő