Menü

Filter PWK30 4-ből 5

Ár:
80.200 Ft
Szerezhető hűségpontok: 41
Cikkszám: PWK30 4_5
Elérhetőség: Előrendelhető

Kedvezményes ajánlatunk: Amennyiben 4 db PWK30 szűrőt vásárol nálunk, ajándékba kap tőlünk még egy PWK30 szűrőt!

Ez a csomag tartalmazza a 4+1  szűrőt, így 1 db-ot tegyen kosarába és már küldjük is, díjmentes szállítással.

Amerikai medencékhez, elsősorban Watkins Hot Spring Spas, Caldera Spa (Tarino, Capitolo és Celio), Hot Spring Highlife és Hotspot medencékhez ajánlott PLEATCO medencefilter. 

A kedvezményes ajánlat kizárólag a webshopon (nem külön emailben) keresztül leadott rendelésekre vonatkozik.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Annak érdekében, hogy megőrizzük medencénk tiszta és friss vizét, rendelkeznünk kell a megfelelő szűrővel, mellyel hosszú távon élvezhetjük a medence vizében eltöltött időt.

Ez a szűrő, melyet elsősorban amerikai medencékhez: Watkins Hot Spring Spas jakuzzihoz, illetve Caldera Spa (Tarino, Capitolo, Celio), Hot Spring Highlife (Grandee NXT, Grandee, Envoy NXT, Envoy, Aria NXT, Aria, Vanguard NXT, Vanguard, Sovereign, Prodigy, Jetsetter NXT, Jetsetter) és Hotspring Hotspot (Propel, SX, TX) jakuzzikhoz ajánlunk, az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

  • A szűrő átmérője 149 mm, magassága 267 mm

  • A szűrő alul és felül is nyitott

  • A szűrőközeg területe kb. 3 nm

A kerámia szűrők helyett ajánljuk, melyek hosszú élettartamuk miatt ugyan nagyon jók, de áruk elég magas és léteznek olyan Hot Spring medencék, melyek használatához akár három – öt szűrő is szükséges. A kerámia szűrők tartósságukban ugyan jók és különlegesek, viszont szűrését tekintve nem jobbak a papírszűrőknél. Be lehet őket tenni mosogatógépbe, de edényeinkkel, evőeszközeinkkel együtt nem szívesen tesszük a kerámiaszűrővel egy helyre azokat, higéniai szempontból.

A papírszűrőt is lehetne ugyan mosogatógépbe tenni, de mi a hagyományos tisztítást javasoljuk inkább. Használattól függően, lehetőség szerint heti rendszerességgel mossuk át alaposan, folyóvíz alatt a szűrő(ke)t. Átmosásra használhatunk kerti csapot, vagy zuhanyrózsát is. Amennyiben rendelkezünk nagynyomású mosóval, mindenképp figyeljünk rá, hogy a szűrő lamellákat nehogy tönkretegye.

Az M jel és a kék szín az antimikrobiális bevonatról árulkodik. Mit is jelent ez?

A szűrőtestben a 100% poliészter szálak Microban antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, mely kiszűri a szennyező anyagokat és meggátolja a baktériumok szaporodását.

Minél tisztább a szűrője, annál tisztább medencéje vize!

Az ár 4+1 db (ajándék)  szűrőre vonatkozik. 

Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

Átmérő 149 mm
Hosszúság 267 mm
Külső átmérő 149 mm
Belső átmérő 47 mm
Magasság 267 mm
A szűrő alul és felül is nyitott
Bruttó súly 3,5 kg (5 x 0,702 kg)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő