Menü

Filter PRC75-M

Ár:
29.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 15
Cikkszám: PRC75-M
Elérhetőség: 1 db raktáron

Észak-amerikai és kanadai medencékhez - elsősorban Hydropool Öntisztító Masszázsmedencékhez - ajánlott, kivehető belső maggal rendelkező PLEATCO medencefilter. A medencefilter két szűrő egységből áll, egy belső magból, ami a nagyobb szennyeződéseket szűri ki, illetve a külső, lamellás szűrőrésszel, ami az egészen apró szennyeződésektől szűri meg a vizet. A belső mag kivehető, így a szűrő tisztítása még könnyebb és alaposabb. Ezzel a szűrő élettartama jelentősen megnövelhető. A PLEATCO innovatív technológiájának köszönhetően a szűrők még hatékonyabban képesek kiszűrni a legapróbb szennyeződéseket is, élettartamuk hosszabb, tisztításuk jelentősen könnyebb, így Ön még több időt tölthet pihenéssel, fürdőzéssel.

Helyettesítő termék: PRB75-M

https://www.jakuzziszuro.hu/filter-prb75-m

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

ÚJDONSÁG!

Az új PRC75-M szűrő a PRDC100-AFS helyettesítő terméke, melyet a Hydropool Öntisztító Masszázsmedencékhez ajánljuk elsősorban.

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 128 mm, magassága 500 mm.
  • A szűrő alul és felül is nyitott. Alsó és felső nyílásátmérője 54 mm.

Újdonság a kivehető belső szűrő, mellyel könnyedén tudjuk kitisztítani a szennyeződéseket, ezáltal még tisztább vizet varázsolhatunk medencénkbe.

Javasoljuk, hogy ezt hetente végezze el, folyóvíz alatt. Átmosásra a kerti csapot vagy zuhanyrózsát is használhatja, amennyiben nagynyomású mosót használ, kérjük figyelmesen tegye, mert az tönkreteheti a szűrő lamelláit.

A Hydropool termékek között megtalálja filtermosó tartályainkat is, a szűrőtisztító tabletta segítségével könnyedén tisztává varázsolhatja szűrőjét.

A megfelelő hatékonyság érdekében kérjük félévente-évente, használattól függően vásároljon új szűrőt. Amikor a lamellák felülete kezd kibolyhosodni vagy erősen elszíneződnek, a szűrő elöregedett, cseréje javasolt!

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

 

Átmérő 128 mm
Hosszúság 500 mm
Hossz 500 mm
Külső átmérő 128 mm
Felső nyílásátmérő 54 mm
Alsó nyílásátmérő 54 mm
Bruttó súly 0,962 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő