Menü

Filter PRB50-IN-M

Ár:
18.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 10
Cikkszám: PRB50-IN-M
Elérhetőség: 15 db raktáron

Észak-amerikai és kanadai medencékhez - elsősorban Hydropool Serenity Masszázsmedencékhez, és Teuco valamint Wellis medencékhez - ajánlott PLEATCO medencefilter. Diamante Spas Atlantis II medencéhez (is) kompatibilis szűrő.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A PRB50-IN-M egy Igen széles körben elterjedt szűrő, amit nagyon sok, elsősorban észak-amerikai masszázsmedence gyártó alkalmaz. A legnépszerűbb termékek: Hydropool Öntisztító Medencék (korábbi modellek), illetve Hydropool Öntisztító 395 masszázsmedence sekély változata, Hydropool Serenity Masszázsmedencék, egyes Coast Spa modellek, Dynamic Series IV - DFM, DFML, Series II & III RTL/RCF-50, Series I RDC-50, RDC-50S, Waterway, Custo, Teuco modellekhez. Egyes SunDance modellek esetében is. Wellis medencék: City Line 2018, Malaga 2018, Elbrus 2018, Marbella, Manhattan 2018, Palermo 2018.

A szűrő rendelkezik antimikrobiális (kék)  bevonatú változatban és hagyományos (fehér) szűrőközeggel is, melynek neve Filter PRB50 – IN. Az antimikrobiális bevonatot a filter nevében szereplő "M" betű jelzi. Ezt a kék színű bevonatot a medenceszűrő a gyártás során kapja, hogy meggátolja a baktériumok, algák és penész elszaporodását a szűrő felületén. A Hydropool medencék gyártója a PLEATCO medencefiltereket ajánlja, mert ezek a szűrők a legapróbb szennyeződéseket is kiszűrik a vízből, lamelláik megőrzik párhuzamos helyzetüket, nem deformálódnak, nagyon hatékony és gazdaságos a használatuk, tisztításuk könnyű. 

  • A szűrő átmérője 127 mm, magassága 338 mm
  • A szűrő felső és alsó nyílásátmérője 54 mm
  • A szűrőközeg területe kb. 5 nm

Ez a szűrő helyettesíti: a Filter PRB50-IN, a Filter PRDC25–AFS szűrőt, a Filter PDC25-AFS és az új Filter PRC50-M-et.

Használatától függően, de legalább hetente alaposan mossa át folyóvíz alatt. Kerti csapot, zuhanyrózsát is használhat, arra viszont ügyeljen, hogy ha nagynyomású mosót alkalmaz, a lamellák könnyen sérülhetnek, ezért óvatosabban kell tisztítani.

A leggondosabb karbantartás esetén is a megfelelő hatékonyság érdekében érdemes 6 – 12 havonta új szűrőt beszerezni, illetve javasoljuk tartalék szűrők vásárlását, hogy a tisztítási / áztatási időszakokban is zavartalanul működhessen a medencéje. A szűrő öregedésének egyértelmű jelei, ha a lamellák felülete kezd kibolyhosodni, vagy erősen elszíneződnek.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

 

Átmérő 127 mm
Hosszúság 338 mm
Hossz 338 mm
Külső átmérő 127 mm
Felső nyílásátmérő 54 mm
Alsó nyílásátmérő 54 mm
Bruttó súly 0,773 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő