Menü

Filter PCST80-M

Ár:
24.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 13
Cikkszám: PCST80-M
Elérhetőség: 1 db raktáron

Coast Spa (in-line 100), Waterway Plastics és amerikai medencékhez ajánlott, ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal ellátott, "Free flow" technológiával rendelkező PLEATCO medencefilter. A "Free flow" mag kimagasló vízáramlást és erőteljes szűrést biztosít. A szűrőtestet körülölelő pántok párhuzamosan és egyenletes elosztásban tartják a lamellákat, a nagyobb áramlás elősegítése végett. 

Helyettesíti a: Filbur FC-2975 és Unicel C-5396 szűrőket

Helyettesítő terméke (ilyet is rendelhet): PCST80 szűrő -  https://www.jakuzziszuro.hu/filter-pcst80

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ezt a Pleatco szűrőt amerikai, elsősorban a Coast Spas medencékben találjuk meg, illetve a Waterway Plastics típusokban.

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 137 mm, magassága 541 mm
  • A szűrő alul és felül is nyitott. Alsó és felső nyílásátmérője 54 mm
  • A szűrőközeg területe kb. 7 nm

A filter nevében található "M" betű és a kék szín az antimikrobiális bevonatot jelenti, melynek megfelelően a szűrőtestben a 100% poliészter szálak Microban antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, mely kiszűri a szennyező anyagokat és meggátolja a baktériumok, alga és penész szaporodását.

Használatától függően, de legalább hetente alaposan mossa át folyóvíz alatt. Kerti csapot, zuhanyrózsát is használhat, arra viszont ügyeljen, hogy ha nagynyomású mosót alkalmaz, a lamellák könnyen sérülhetnek, ezért óvatosabban kell tisztítani.

Javasoljuk - a medence használatától függően - a szűrő 6-12 havi cseréjét.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

 

Átmérő 137 mm
Hosszúság 541 mm
Felső nyílásátmérő 54 mm
Alsó nyílásátmérő 54 mm
Bruttó súly 1,25 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő