Menü

Filter PCST120-M

Ár:
30.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 16
Cikkszám: PCST120-M
Elérhetőség: 2 db raktáron

Amerikai medencékhez, elsősorban Coast Spa és Waterway Plastics jacuzzihoz ajánlott, ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal és Free Flow technológiával ellátott PLEATCO medencefilter. A Free Flow mag kimagasló vízáramlást és erőteljes szűrést biztosít. 

Helyettesíti az: Unicel C-5351 és a Filbur FC-2976 szűrőket. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A PCST120-M szűrőt amerikai medencékhez, elsősorban Coast Spa jakuzzihoz ajánljuk.

Főbb paraméterei:

  • A szűrő átmérője 137 mm, magassága 765 mm
  • A szűrő alul és felül is nyitott. Alsó és felső nyílásátmérője 54 mm
  • A szűrőközeg területe kb. 11 nm

ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal ellátott PLEATCO medencefilter. Ezek az antimikrobiáis szűrőbetétek egy új kék színű Reemay szűrőtesttel rendelkeznek. Az ebben lévő szálak MICROBAN antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, melyek meggátolják a baktériumok szaporodását és kiszűrik a szennyező anyagokat, hogy az Ön medencéjében mindig tiszta víz legyen.

A leggondosabb karbantartás esetén is a megfelelő hatékonyság érdekében érdemes 6 – 12 havonta új szűrőt beszerezni, illetve javasoljuk tartalék szűrők vásárlását, hogy a tisztítási / áztatási időszakokban is zavartalanul működhessen a medencéje. A szűrő öregedésének egyértelmű jelei, ha a lamellák felülete kezd kibolyhosodni, esetleg erősen elszíneződnek.

Az ár 1 db szűrőre vonatkozik. Kérjük figyeljen rá, hogy a különböző masszázsmedence és úszómedence modelleknél akár több szűrő egyidejű alkalmazása szükséges!

A filter nevében szereplő "M" betű az antimikrobiális bevonatot jelzi, mely meggátolja a baktériumok, algák és a penész szaporodását a szűrő felületén. A Pleatco szűrők a klórral szemben kimagaslóan ellenállók.

Átmérő 137 mm
Hosszúság 765 mm
Magasság 765 mm
Külső átmérő 137 mm
Felső nyílásátmérő 54 mm
Alsó nyílásátmérő 54 mm
Bruttó súly 1,79 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő