Menü

Filter PCD100W-M

Ár:
32.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 17
Cikkszám: PCD100W-M
Elérhetőség: 1 db raktáron

Amerikai és Caldera Spa (Utopia széria ld. lent) medencékhez ajánlott, ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal ellátott PLEATCO medencefilter. A filter nevében lévő "M" jelenti az antimikrobiális bevonatot. Az antimikrobiális bevonat megakadályozza, hogy a szűrő penész-, alga- vagy baktériumteleppé váljon, melyek a termék elhasználódását és kellemetlen szagokat idézhetnek elő. 

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az antimikrobiáis szűrőbetétek egy új kék színű Reemay szűrőtesttel rendelkeznek. Az ebben lévő szálak MICROBAN antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, melyek meggátolják a baktériumok szaporodását és kiszűrik a szennyező anyagokat, hogy az Ön medencéjében mindig tiszta víz legyen. A szűrőt használattól függően, de legalább heti rendszerességgel alaposan mossa át folyóvíz alatt. Az átmosásra használhatja a kerti csapot, vagy a zuhanyrózsát is, de ha nagynyomású mosót alkalmaz, azt figyelmesen tegye, mert az tönkreteheti a szűrő lamelláit. Ha hosszabb idő kimarad két átmosás között, érdemes egy erre a célra kijelölt vödörben rövid időre beáztatni a szűrőt. A vízbe tegyen egy szűrőtisztító tablettát a jobb eredmény elérése érdekében.

A SZŰRŐT ALKALMAZÓ MEDENCETÍPUSOK pl.:Caldera 100M, Caldera Utopia széria (Cantabria, Geneva, Niagara, Tahitian, Aspire, Elation, Florence)

Átmérő 203 mm
Hosszúság 419 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő 92 mm
Bruttó súly 1.7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő