Menü

Filter PCD100W-M

Ár:
32.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 17
Cikkszám: PCD100W-M
Elérhetőség: 1 db raktáron

Amerikai és Caldera Spa (Utopia széria ld. lent) medencékhez ajánlott, ANTIMIKROBIÁLIS bevonattal ellátott PLEATCO medencefilter. A filter nevében lévő "M" jelenti az antimikrobiális bevonatot. 

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az antimikrobiáis szűrőbetétek egy új kék színű Reemay szűrőtesttel rendelkeznek. Az ebben lévő szálak MICROBAN antimikrobiális anyaggal vannak kezelve, melyek meggátolják a baktériumok szaporodását és kiszűrik a szennyező anyagokat, hogy az Ön medencéjében mindig tiszta víz legyen. A szűrőt használattól függően, de legalább heti rendszerességgel alaposan mossa át folyóvíz alatt. Az átmosásra használhatja a kerti csapot, vagy a zuhanyrózsát is, de ha nagynyomású mosót alkalmaz, azt figyelmesen tegye, mert az tönkreteheti a szűrő lamelláit. Ha hosszabb idő kimarad két átmosás között, érdemes egy erre a célra kijelölt vödörben rövid időre beáztatni a szűrőt. A vízbe tegyen egy szűrőtisztító tablettát a jobb eredmény elérése érdekében.

A SZŰRŐT ALKALMAZÓ MEDENCETÍPUSOK pl.:Caldera 100M, Caldera Utopia széria (Cantabria, Geneva, Niagara, Tahitian, Aspire, Elation, Florence)

Az antimikrobiális bevonat megakadályozza, hogy a szűrő penész-, alga- vagy baktériumteleppé váljon, melyek a termék elhasználódását és kellemetlen szagokat idézhetnek elő. 

Átmérő 203 mm
Hosszúság 419 mm
Felső nyílásátmérő fogantyú (Handle)
Alsó nyílásátmérő 92 mm
Bruttó súly 1.7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: szűrő