Menü

Fejpárna Öntisztító Vízeséses sötétszürke 2010-ig

Ár:
12.600 Ft
Szerezhető hűségpontok: 7
Cikkszám: 8515019
Elérhetőség: 9 db raktáron
2000 és 2010 között gyártott Hydropool Öntisztító Masszázsmedencékhez.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A 2000 és 2010 között gyártott  Öntisztító Masszázsmedencék, valamint egyes 2012-2015 között gyártott Öntisztító Úszómedencék vízesés párnáinak helyettesítésére használható ez a párna, mely hasonlít a hengeres párnához (8515018), azonban ennek a közepén van egy nyílás a Hydropool vízesés funkció számára.

A fejpárnának nem tartozéka az ún. vízeséses kés. Ezt az alkatrészt mindenképp rendelje meg, amennyiben nem rendelkezik vele.

Fejpárnáink puha anyagból készülnek, melyek a tartós vegyszeres közegben károsodhatnak. A fejpárnák minőségének megőrzése érdekében is javasoljuk, hogy a masszázsmedencét rendszeresen szellőztesse. A szellőztetés során a termotető és a víz között felgyülemlett gázok (pl. ózongáz, klórgáz), kimarhatják a fejpárna felületét. A helytelen használatból adódóan a párna felülete felhólyagosodhat, majd a felső réteg lemálhat. 

A fejpárnák megóvása érdekében javasoljuk, hogy a medence levegődúsító szelepeit használaton kívüli időszakban tartsák zárva. Amennyiben a medence vízeséses fejpárnával is rendelkezik, használaton kívül zárja el a vízesés kapcsolót. 

A medence vízszintjét állítsa be helyesen. Ne érintkezzen a fejpárna vízzel. 

A képen látható vonalzó a méret szemléltetésére szolgál.

 

Bruttó súly 0.19 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: alkatresz